Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

10 hurtige til en heavynørd

Populær
Updated
10 hurtige til en heavynørd
Robert Flynn elsker vodka, Slayer, Pantera, Metallica og Maiden, men vil også gerne turnere med Nine Inch Nails. 1. Dine alletiders fem favorit albums?

"Black Sabbath – Master of Reality

Metallica – Master of Puppets

Slayer – South of Heaven

Poison Idea – Feel the Darkness

The Cure - Disintegration"


2. Hvilket nummer ville du have dræbt for selv at have skrevet?

”Hmm… riffet i midten af ’Angel of Death’. Det er et af de ondeste metalriffs nogensinde!”


3. Din favoritmusiker gennem tiderne?

”Ah… det må blive uafgjort mellem James Hetfield og Jeff Hanneman. De to JH’er. De skriver begge fantastisk musik og geniale tekster.”


4. Dit favoritband gennem tiderne?

”Hmmm… det må blive uafgjort mellem tre navne: Metallica, Slayer og Pantera!"


5. Din bedste koncertoplevelse nogensinde?

”Der er to koncerter, og jeg ved præcis hvilke:
Den første er Slayer i Henry J. Kaiser-salen i Oakland, Californien den 14. januar, 1991. Dagen før den første Golfkrig begyndte. Stemningen var meget spændt, det var første gang USA havde været i krig længe, og så spillede de ’War Ensemble’, jeg er sikker på, at alle i salen fik kuldegysninger der. Der var vildt. Energien i den sal… det var fucking vildt!"

"Den anden er den famøse Ozzfest i Los Angeles, hvor Sharon fik arrangeret æggekastning imod Iron Maiden under deres koncert. Og jeg siger dig, Iron Maiden var det bedste band, jeg nogensinde har set! Det var som om æggekastningen gjorde dem bedre og bedre, og mere og mere hidsige. Jeg mener, Maiden var blevet til et punkband omkring koncertens slutning! De definerede begrebet ’mod’ den aften, og smadrede alle andre koncerter, jeg nogensinde har set!”


6. Hvilket band vil du allerhelst selv turnere med?

”Det oplagte svar er Metallica, og det siger alle, men jeg tror aldrig det sker. De plejer at tage nogle lidt ’lettere’ bands med på tour, så jeg tror ikke, de ville tage os med rundt. Jeg kunne godt tænke mig at toure med Nine Inch Nails, ikke at dét dog er mere sandsynligt! HA-HA!”


7. Det vigtigste før-scenen ritual for dig & bandet?

”Vi drikker Grey Goose-vodka blandet med cola. Og meget af det, he-he! Vi starter omkring en time før showet bare for lige at få en god summen kørende; man skal heller ikke være helt fucked up. Og lige inden showet, så samles vi i en cirkel, hvor hver mand så lige får lov til at sige et par ord for at fyre op under resten af bandmedlemmerne."

"På scenen får jeg også et par drinks, og deler dem med fansene, og jeg må sige, at I var gode til at gribe her til aften! (under koncerten på Roskilde-festivalen i sommer). Vi spillede i Norge den anden dag, og jeg siger dig, ikke èt af de bægre, jeg smed ud blev grebet! Det var sådan til sidst: ’fuck jer, så drikker jeg det sgu bare selv!’ HAHA!”


8. Det bedste ved at være i et band som dit?

”Gratis vodka, gratis øl, gratis mad. Og man får lov at spille for alt mellem 5.000 og 70.000 mennesker, og så selvfølgelig at jeg slippe for at have et ’normalt’ job.”


9. Det mest irriterende ved at være i et band som dit?

”Det er aldrig at have et privatliv. Du ved, jeg går ud af tourbussen om morgenen for at skide, og så bliver man overfaldet af folk, der vil have autografer og have taget billeder. Jeg vil sgu' helst bare gå på lokum, uden at skulle tale med nogen. Og så også det her med, at jeg skal leve med de samme 11 fyre konstant. I går kørte vi 27 timer i bus for at komme fra Slovakiet hertil, og i forgårs skulle vi køre i bus i to døgn for at komme fra Norge til Slovakiet! Sådan nogle ting dræner dig sgu!”


10. Dine og bandets nærmeste fremtidsplaner?

”Tour på tour på tour. Vi har haft en kæmpe succes med dette album ('The Blackening' - red.), og nu vil vi bare ud og spille løs. Folk reagerer fedt på det, vi laver nu, og vi vil bare bringe vores musik ud til ungerne og dele vores musik med dem…”

NB: Og Machine Head kan så opleves som headliner af the Black Crusade touren, som rammer KB Hallen, Kbh. mandag den 10. december. Lille, hurtig billetkonkurrence på vej i næste nummer af Heavyjam.dk!

Kunstner
Genre