Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Intetsigende kollektion

Populær
Updated
Intetsigende kollektion
Mathias Nielsen vender tommelen ned til B-side opsamling mv. fra Skinlab. Hvad skal verden med en b-side/rarities dobbelt-cd med Skinlab? Undertegnede finder førnævnte spørgsmål rimelig væsentligt, men ikke desto mindre er det en virkelig udgivelse, og så kan alle andre end mig jo grine, når dette dobbelt-album runder en million solgte i DK!

Skinlab tilhører den moderne bølge af Bay Area metalbands, men har altid stået i skyggen af Machine Head, som debuten ”Bound, Gagged And Blindfolded” var et højlydt ekko af. Siden har Skinlab ikke rigtigt gjort sig bemærket på vores side af kloden, udover deres udmærkede forrige album fra 2002 ”reVoltingRoom”, som modtog rimelige anmeldelser og omtaler.

Nu mener pladeselskabet så, at tiden er kommet, hvor vi skal belemres med en lettere intetsigende kollektion af b-sider, demoer, livenumre og nogle covers. For at gøre udgivelsen til et ”must-buy” for Skinlab-fans, er der to nye sange i starten af den første cd… De lyder ikke særligt godt… Ellers får vi som nævnt et overflødighedshorn af sange som ingen vidste eksisterede. Blandt andet et cover af Smashing Pumpkins’ ”Bullet With Butterfly Wings”, som ikke lyder som andet end at heavyband, der parodierer Smashing Pumpkins.

Selv siger Skinlab-frontmand, Steev Esquivel, at dette album bliver udgivet som en tak til deres dedikerede fans.
Og der er i sandhed tale om et dobbelt-album som er svært at sluge for alle andre en ultra-hardcore fan af Skinlab.
B-side/rarities hører først et bands karriere til, når de har minimum 10-15 år på bagen. Skinlab’s debut er fra 1997.
Undertegnede kan ikke se andet i den udgivelse en spekulation fra pladeselskabet, derfor flg. Karakter.

Kunstner
Titel
Nerve Damage
Distributør
Genre
Karakter
1