Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Copenhell 23: De sidste navne

Populær
Updated
a30a1e78bc8df89aa1410c376327a34f5900941f

Tre meget forskellige grupper tilgodeses i dag: Korpiklaani, Three Days Grace og Crown the Beast fuldender Copenhells program for 2023.

Kunstner
Koncertarrangør
Forfatter

Det endelige program er nu ude, og lige om lidt får vi running order, så vi kan begynde kalenderlegen og de svære prioriteringer. Vi skal dog lige have de sidste tre bands på plads, før programmet er fuldendt.

Korpiklaani


Engang besluttede nogen sig for, at polka da naturligvis hørte til i heavy metal. Tilføj en sauna, hvor dampen kommer fra krystalklar vodka, koskenkorva, naturligvis, overhældt de varme sten, og man får Korpiklaani.
Ganske atypisk for finner, lader det til at Korpiklaani ikke blot stirrer ned i bordet, mens de drikker, men derimod får behov for at hoppe, danse og synge i kor. Alt det får man i rigt mål, når bandet optræder iført pels og gevir og rigeligt med godt humør.
Mens metalpuritanerne sætter sig på bakken med armene over kors, er der i den grad lagt op til cirkeldans til sommer. Sidst vi så dem på Copenhell, havde vi sat en af redaktionens mere festlige typer til at anmelde, og selvom han ikke helt ville være ved det, kunne han godt se morskaben.  

Læs alt om bandet her.
Læs seneste koncertanmeldelse her.
Læs seneste pladeanmeldelse her.


Three Days Grace


Indrømmet, vi har ikke beskæftiget os meget med Three Days Grace her på magasinet. Canadierne ligger måske en kende uden for vores kompetenceområde, med deres lettere  polerede radiorock, der ramte højdepunktet omkring 2006. Ikke desto mindre skal der nok være nogen, for hvem muligheden for at høre ‘I Hate Everything About You’ eller ‘Never Too Late’ er kæmpestor. Pågældende singler ligger i hvert fald på respektable antal youtube-views, og det tæller vel også for noget.

Læs seneste koncertanmeldelse her.


Crown the Beast


Som forudsagt af oraklet, er Crown the Beast at finde på årets plakat, og det med god grund. Når det kommer til dansk deathcore, er fynboerne i den grad på vej frem, og vi har oplevet dem give baghjul til både Cryptopsy og Maceration – eller i hvert fald kamp til stregen.
Vi er ikke i tvivl om, at veteranerne fra As We Fight, Grimmthurs, Panofobia og Annominus vil vise sig fra deres bedste side på Refshaleøen.

Læs seneste koncertanmeldelse her.
Læs seneste interview her.