Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Videopremiere: Rot Away – ‘Spitshine’

Populær
Updated
4E582E70-BBE5-45BE-B124-229C1DAA7139

Smadder og slå ihjel: Rot Away gør godt og grundigt kål på sig selv i deres nye video. Bliv inspireret, bliv bange, bliv fuld af forventninger til den kommende plade.

Kunstner
Fotograf
Jacob Harris

Vi mødes i tunnelen efter skole: Ingen venner, ingen våben. Rot Away slås bare lige så lidt efter reglerne, som de spiller efter dem, så der er dolkning, druknedød og andre lystige måder at gøre en ende på det hele i videoen til ‘Spitshine’, der er nøjagtig lige så uforsonlig og voldsparat som bandets musik.

Det er de fire b’er, der gør sig gældende her: Brutal, barsk og bøllet beatdown. Og selvfølgelig er det åndssvagt fedt.

Debutalbummet ‘Nothing Is Good’ kommer på Last Mile Records 13. august, og det kan godt være, at en lille, dansk metalblog allerede har vurderet, at “Rot Away har ramt meget ved siden af med udgivelsen af dette hardcore album”, fordi det åbenbart er underproduceret, og “i stedet for at være en god samling hardcore, går det hen og bliver til screamo,” men de ord behøver du altså ikke tillægge nogen videre vægt.

Hør i stedet ‘Spitshine’ og vurdér, om det her virkelig er screamo, og om du også synes, det er et problem, at Rot Away bruger metalriffs i deres hardcore. Hvis det sådan, du har det, så mødes vi i tunnelen efter skole, makker.