Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 – Begrundede afslag

Populær
Updated
love-1

Her på magasinet er vi stolte af at have et nyhedsbrev med mange tusinde glade modtagere. Det gør os uafhængige af Facebooks luner. Ikke alle er dog lige så glade for nyhedsbrevet som os selv. I ugens Top 5 har vor muntre fører samlet en stribe af de bedre grunde til at afmelde det.

1. Vi er nogle trve poseurs \m/

"I bliver gradvist lidt for trve..."

Det er en anklage, som enhver metalfan, der mener det, til tider må finde sig i at få smidt efter sig. Som om det skulle være et problem, at man vandrer ad metallens reneste venstre sti. Men når man så alligevel prøver at åbne sindet, er det åbenbart heller ikke godt nok:

"Er træt af at se ligegyldige bands som Disturbed nævnt.."

2. Måske er vi ok?

"Min sjæl tager en pause fra metal, ellers er i gode!"
"Jeg har ikke et behov for at følge med i metalscenen mere. It's not you, it's me."

Det her gør os triste. Trods al metallens elendighed, er det da lidt voldsomt helt at afskrive den? Nuvel, hvis I en dag igen får livsgnisten tilbage, så er vi her nok stadig til den tid.

3. Vi er for politiske, i alle retninger

"Kan ikke støtte et site der støtter nazister som Dan Park.!"
vs.
"Det virker som om I ikke rigtig har nogen forståelse for hvad Black Metal er. Dels har I latterliggjort spirituelt engagement, dels moraliserer I over pseudo-politiske holdninger, dels moraliserer I over tidligere tiders handlinger/forbrydelser..."


Bestem jer nu! Er vi nazister, kommunister, frihedselskere eller småborgerlige karrieremennesker uden et ideologisk kompas? Vores mål er at have en balance, der gør, at vi næsten favner alle, via logik og gode argumenter.

4. Dragejægerhokuspokusmetal

"I kan tydeligvis ikke lide symfonisk metal, så jeres anmeldelser er ikke interessante for mig, da de er ubrugelige. Prøv noget nyt og lad jeres anmeldere beskæftige sig med genrer, som de faktisk kan lide og interesserer sig for, og så bliver jeres anmeldelser mere relevante for jeres læsere."

Indrømmet, vi har et problem her, og det er ikke kun, at det meste tryllemetal er noget skrammel. Vi mangler STADIG anmeldere, der forstår denne genre bedre end os selv. Vil du være med, så send os en mail.

5. Vi mener ting

"Pladder artikel om feminisme og Copenhell. Hvis der ikke er et problem kan man altid opfinde et."

Ja, vi har holdninger. Som sagt så mange gange før, så er vi ikke kommet for at danse. Er du uenig, så forklar os hvorfor – og lad os i processen se, om ikke vi alle bliver en lille smule klogere.
Alternativt: se punktet "Bobler #2" herunder.

Bobler, sand kærlighed

"Jacob Dinesen har efterhånden chikaneret Kussen så meget, at tiden er inde til sanktioner. Der skal, som absolut minimum, en over middel blæser udført af en desillusioneret fotograf til førend Kussen bliver medgørlig igen. Forestiller mig i øvrigt ikke at det skulle være et problem, at finde en sådan jeg kan sprøjte lige midt i mandekæften, så nu er det op til jer, om I vil have Kussen som abonnent eller ej."

Vi elsker også dig, men nok ikke helt på samme måde.

Bobler #2, det klareste budskab

"Fuck af"

Selv tak. Vi elsker, når vi lykkes med at skabe mere lidenskab i verden omkring os.