Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Festivalsæsonens bedste koncerter

Updated
Top 5 - Festivalsæsonens bedste koncerter

De sidste par måneder har fotografen været vidt omkring. Her er hans favoritter fra sommerens store festivaler.

Kunstner
Forfatter

1. Venom - Sweden Rock Festival

Cronos sagde det selv: ”Tonight it’s Sweden Metal”. Alt der mindede om glam, southern rock, Alter Bridge eller lignende blev udraderet. Koncerten endte med at få vores sjældne topkarakter 666.

2. Marilyn Manson - Wacken Open Air

Hvis Marilyn Manson havde været en cykelrytter, var han formentlig blevet fældet i dopingkontrollen efter målstregen, men i cirkus metallicus er reglerne anderledes. Marilyn Manson gav en bizar optræden, hvor der konstant blev vekslet mellem det groteske og det mesterlige.

3. Oranssi Pazuzu - Roskilde Festival

Jeg er rasende uenig med vor anmelder, der kom til kun at give koncerten på Roskilde Festival 3/5. Jeg havde ikke brokket mig, hvis også denne havde fået 666.

4. Candlemass - Sweden Rock Festival

Reelt er det jo ikke en overraskelse, at Candlemass er i stand til at give en god koncert. På herværende spalter ender deres koncerter altid øverst på skalaen, men at de også fungerer i dagslys, på hjemmebane, omgivet af Bon Jovi-fans var alligevel en positiv overraskelse. Faktisk vil jeg gå så vidt som til at acceptere, at Messiah ikke længere er sanger i bandet.

5. Deadflesh - Metal Magic Festival

Absolut festivalsæsonens positive overraskelse. Dødsmetalveteranerne fra Roskilde gav et brag af en koncert på Metal Magics lille teltscene.