Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Winter Wacken

Populær
Updated
Top 5 - Winter Wacken

Om nogle få uger drager Devilutions Wacken-crew til det sønderjyske for at tyvstarte forberedelserne til Wacken Open Air 2012. Her er hvad vi har tænkt os at gøre!

Kunstner
Titel
Heavymetal.dk

1. Drikke alkohol
"Ifølge enkelte redaktionsmedlemmer er blandingen af billig vodka og Red Bull det samme som 'technochampagne'. Vi kan derfor love, at der ikke bliver hverken Möet Chandon eller Dom Perignon at finde i denne weekend, men derimod en helt anden og mere grænsehandelsinspireret version af den boblende drik. Vi får nok også besøg af nogle hvide russere og enkelte sønderjyder."

2. Diskutere det nordtyske metalmekka
"I de få lyse øjeblikke vi har, hvor vi ikke spraymaler græsset med gårsdagens aftensmad, vil vi helt sikkert hive gamle anekdoter frem fra tidligere års ture til Wacken. Her vil 2005 unægtelig blive nævnt mange gange."

3. Diskutere bands
"Det er klart, at når vi samles i et sommerhus på Rømø, så skal der også lige kalibreres musiksmag. Her får de andre medlemmer af redaktionen mulighed for at rette ind og jeg får luftet min vrede over, at ikke alle i hele verden tænker lige så klart som undertegnede."

4. Lytte til musik

"Når indskolingen af Devilution og heavymetal.dk-medarbejderne er overstået, fejrer vi det selvfølgelig med noget musik. Mit bedste bud er, at vi ikke når at høre én eneste plade fra start til slut. Vi skal dog også langt omkring, for vi skal selvfølgelig varme op til WOA'12 med musik fra Dimmu Borgir, In Flames, Machine Head, Overkill, Watain, Scorpions, danske Volbeat og vikingerne fra Amon Amarth."

5. Drikke alkohol
"Når vi har gjort disse ting starter vi forfra!"