Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

AMF'12: Hjemmebanesmadder

Populær
Updated
AMF'12: Hjemmebanesmadder
AMF'12: Hjemmebanesmadder
AMF'12: Hjemmebanesmadder
AMF'12: Hjemmebanesmadder
AMF'12: Hjemmebanesmadder
AMF'12: Hjemmebanesmadder
AMF'12: Hjemmebanesmadder
AMF'12: Hjemmebanesmadder

Anmelderen fuckede op, da Essence kom på Studenterhusets scene, og derfor gribes der til de vidner, der lettere kunne huske spilletidspunkter.

Kunstner
Dato
01-11-2012
Genre
Trackliste
Intro
Final Eclipse
Pestilence
Blood Culture
Children Of Rwanda
Gemstones
Shades Of Black
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
3

Først må jeg krybe til det omvendte kors! Jeg fejlede og misforstod en misinformerende besked, og straffen kom prompte - jeg missede lidt under halvdelen af Essences show, og fik dermed kun slutningen af 'Blood Culture', der uden diskussion er sidste års største danske hit. Men hvis rygterne taler sandt, var den del, jeg snød mig selv for, også af høj klasse. Derfor baseres denne anmeldelse altså ganske uprofessionelt også på, hvad folket siger, og hvad man får ud af et halvt show.

Men det siges, at de fra start stod bag et hæsblæsende sæt uden noget, der mindede om pusterum, og det var derfor, at publikum kvitterede med aftenens mest medrivende deltagelse ud i headbanging - i langt højere grad end for forgængerne Ferocity lykkedes det at udnytte hjemmebanefordelen, ligesom det lykkedes at udnytte den lækkerhed ved det aalborgensiske spillested, at folk i Studenterhuset har en tendens til at rykke tæt på scenen og derfor er lette at gribe fat i ved nakkehåret.

Det hjalp også, at kvartetten havde en helvedes overlegen udstråling, selvom man måske anede en smule uligevægt mellem en meget dominerende forsanger/guitarist og så lidt stillestående bassist og guitarist - noget der først blev udlignet, da Sort Søndag-vært Anders Bøtter luftede garn og håndtegn på scenen i sidste nummer.

Petitesser er det dog, og det stramme sammenspil såvel som de tætknappede thrash-numre, der er omtrent lige så uoriginale, som de er medrivende og et resultat af god sangskrivning, gik klokkerent ind i løbet af kun 40 minutters metal-spurt - har jeg delvist hørt, delvist erfaret. Undskyld!