Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Dream Evil - Studenterhuset, Aalborg

Populær
Updated
Dream Evil - Studenterhuset, Aalborg Svenske Dream Evil udgav sidste års måske bedste album, "United", og jeg har siden været helt & aldeles heavy-hooked på dette fremragende og traditionelt spillende heavy metal band, der debuterede med 'Dragonslayer' i 2002.

På den baggrund var Dreasm Evil så klart (sammen med Kreator, forstås) undertegnedes personlige headliner på årets AMF, og et oplagt megaplus for diversiteten i programmet, der på stod mest i den nyere og dødsprægede metals tegn. Desværre var stedets normale lydmand, blevet syg, hørt jeg, og også Dream Evil måtte kæmpe med hele festivalens gennemgående problem: skodlyden!

Derfor fik den ellers oplagte PANG! start med tre af bandets nyeste metalperler "United", "Blind Evil" og "Fire! Battle! In Metal!" ikke helt den in-your-face effekt, som ellers lå lige for. Men lyden blev noget bedre op gennem sættet, og så var der ellers dømt luftguitar, horn-i-luften, headbanging og hooklines, der var et udsolgt Gigantium værdigt: "Children of The Night", "Heavy Metal In The Night". "Higher On Fire", "The Prophecy", "Made Of Metal" og "The Book of Heavy Metal" var alle ren verdensklasse indenfor genren, og på trods af lydkokset er vi oppe i den kåde del af karakterskalaen - med god lyd havde disse konger af vaskeægte metal gået helt til tops.

Kunstner
Dato
07-11-2003
Karakter
4