Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Papvins aften revisited

Populær
Updated
Papvins aften revisited
Hovsa, der var jo også lige den der dobbelte live cd fra Fu Manchu...
Udkom i sidste måned, men efter det øredøvende fede live show på Roskilde Festival, lørdag aften har jeg lige fået hevet fat i denne dobbelte disc for at give den et par ord med på vejen.

Fra kickstarteren "Hell On Wheels" kører californiske Fu Manchu derudaf med deres knastørre og tunge stone and roll, der vinder meget ved dens uhyre heftige levering og dynamik. Det er energien, der er i centrum hos Fu Manchu, og i særlig grad når de leverer deres sange live og lige på - og live er denne produktion i dén grad. Upoleret uden at være for "bootleg-grim", præsenterer denne cd fint Fu Manchus fede live nerve.

Selvfølgelig er det lidt svært at sidde derhjemme en mandag aften og skulle genoplive denne festlige lørdag aften på Dyrskuepladsen med pap vin, 25 graders smuk sol nedgang og tolv feststemte rock aber slammende rundt omkring sig, men okay: nede i Netto koster papvinen kun en tyver stykker, så det giver faktisk tre styks af slagsen for de samme penge som en enkelt "brik" på Roskilde. Så dén fordel kan man jo udnytte i sammenhæng med en invita til vennerne? ;o)

Men - uanset graden af fest-tilstand, så vækker "Go For It... Live!" ihvertfald vilde, voluminøse og vældigt gode minder, herfra.

Kunstner
Titel
Go For It... Live!
Label
Distributør
Genre
Karakter
3