Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Gnav mine ører af

Populær
Updated
Gnav mine ører af

Gnaw Their Tongues har skabt et konceptalbum omkring døden, og det er bestemt ikke noget for en hvilken som helst gennemsnits-metalfan.

Titel
L'Arrivée De La Terne Mort Triomphante
Dato
20-09-2010
Distributør
Genre
Karakter
0

Fra Holland kommer dette metalmusikkens svar på Blair Witch Project. Metal som man kender det, er der ikke meget af. Det er lyden af et langt mareridt, så på den facon er bandets mission lykkedes.

Det er nemlig bandets mål at skabe en mørk virkelighed af soniske mareridt, der oversat til genrer kan kaldes en grotesk blanding af ambient, black metal, doom og drone. Anderledes beskrevet lyder det blot som underlægningsmusik til film, når det skal være mest uhyggeligt med skrig og skrål ind over, selvom musikken da også har visse lyspunkter med synth og piano. Men det vender hurtigt tilbage til det meget mørke og langtrukne.

Det er helt givet, at bandet vil være tilfreds med karakteren her. For det understreger netop, at ikke alle forstår bandets musik, og at en karakter mellem top og bund blot vil vise at man intet har forstået. En bundkarakter kan være med til at indikere, at dette enten er galskab eller genialitet - der er ingen mellemvej her.

Der er ikke så meget mere at sige. Gnaw Their Tongues lyder som intet andet, men i dette specifikke tilfælde er det ikke nødvendigvis godt. Men det må prøves på egne ører, om man forstår galskaben eller genialiteten i dette lydhelvede.

Klik - med varsomhed - for at aktivere youtube-klippet herunder: