Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Premiere: Withering Surface – Where Dreamers Die

Updated
WS PR photo 2024 - 1200

Withering Surface er klar med ny plade i juni, og allerede nu kan vi lytte til første single derfra. Vi har premiere på nummeret 'Where Dreamers Die'.

Titel
Where Dreamers Die
Dato
08-03-2024

Withering Surface har spillet melodisk dødsmetal siden halvfemserne, og er nu klar med deres sjette plade, der har fået titlen 'Exit Plan'. Den skulle efter planen udkomme i juni måned, og i dag smider de den første single fra pladen. Det er nummeret 'Where Dreamers Die'.

Pladen er produceret af Søren Andersen, som de fleste nok kender som guitaristen, der både spiller med Glenn Hughes, Mike Tramp og har sit eget band Soren Andersen Music, samt projektet Electric Guitars med Mika Vandborg. Søren Andersen er ikke uvant med at sidde bag knapperne, hvor han har hjulpet bands som Artillery, Essence, Tygers of Pan Tang, Timechild m.fl., men aldrig før har han skulle producere så tung musik som Withering Surfaces.

Sidst, vi hørte fra Withering Surface var da de i 2020 udgav pladen 'Meet Your Maker', som vi anmeldte positivt her på siden. Her havde bandet fundet sammen igen efter en længere pause, da de blev opløst i slutningen af 2004. Pladen udkom dog lige i starten af pandemien, så det var først i 2022, vi for alvor kunne se dem live igen, men så blev det da også til koncerter på såvel Copenhell som Næstved Metal Fest.

Koncerter bliver der også i 2024. De er allerede booket til en turné i Japan i oktober måned, ligesom de er offentliggjort til Odense Metal Fest, ligeledes i oktober kort efter hjemkomst fra Asien. Og mon ikke Withering Surface offentliggør flere datoer i Danmark snart?

Den første single fra den kommende plade er 'Where Dreamers Die', som du kan se musikvideoen til her: