Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

WOA'12: Prøjserfest med Udo

Populær
Updated
WOA'12: Prøjserfest med Udo
WOA'12: Prøjserfest med Udo
WOA'12: Prøjserfest med Udo
WOA'12: Prøjserfest med Udo
WOA'12: Prøjserfest med Udo

U.D.O. og Udo var i topform, og en solid omgang klassikere samt gode gæster sikrede en fornøjelig omgang preusserrock.

Kunstner
Dato
03-08-2012
Forfatter
Karakter
4

 

U.D.O. har Udo Dirkschneider i front, og Udo er ham der engang sang i Accept – så fik vi det på plads. En sej lille tætbygget morfar med gråt hår og en snerrende heavy metal-stemme, som er letgenkendelig og letelskelig, trods dens store begrænsninger.

Fredag på True Metal-scenen havde han taget sine gode venner, den tyske metalheltinde Doro og Mr. Lordi fra det letfjollede finske band Lordi (det eneste band, der nogensinde har fortjent at vinde Melodi Grand Prix), samt sin søn og et par stykker som denne anmelder ikke nåede at fange navnet på. Derudover havde han sørget for en sætliste der indkluderede ’Princess of the Dawn’, ’Balls to the Wall’ og ’Metal Heart’, og så vil kendere af manden vide, at man ikke behøver mere.

Solidt og efter bogen


Helt som forventet, og håbet, var det en tryg, sikker og stramt spillet omgang firserheavy. Og i front den fantastiske lille tysker, der er lige så ungdommelig en rocker, som han er en aldrende herre. Han gav alt, hvad han havde, og han nød hvert sekund.

Og der blev ikke udøvet stor kunst, eller gjort noget som helst uventet, men det var bare en ægte performer i selskab med lige så ægte musikere, der spillede og optrådte som om det enten var sidste gang eller gjaldt livet. Altså en solid omgang metal, som også blev belønnet af et begejstret publikum.