Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Engelsk, norsk, sort

Updated
Engelsk, norsk, sort

Kong Kent anmelder nyt sort album fra Anaal Nathtakh

Titel
"Domine Non Es Dignus"
Distributør
Karakter
4

Anaal Nathrakh (AN) har efterhånden skåret sig en fast plads i den evigt udviklende black metal genre, og deres andet album ”Domine Non Es Dignus” er endnu et godt eksempel på at disse briter fortjener det gode rygte, de har. Pladen er old-school black metal med en rigtig god produktion, og har et tempo der ville få den mest EPO-pumpede cykelrytter til at svede!

Midt i den lydmur, der bliver præsenteret for én, er der også plads til de symfoniske orkestreringer og mens V.I.T.R.I.O.L. skingre skrig flosser ens nervebaner i stykker, har AN også plads til en mere almindelig vokal som backup i ny og næ. Det virker godt, og det er tydeligt drengene fra England ikke tillader hverken sig selv eller lytteren nogen pauser. Der er knald på fra start til slut, og det medvirker kun til at skabe endnu mere mystik omkring det her band, der aldrig har været set af det menneskelige øje! Anaal Nathrakh er dog mennesker, og de formidler deres budskab ganske glimrende på skiven.

De er ikke så optagede af et specielt image, og er ligeglad med at blive sat i bås som enten black metal eller industrial. De er faktisk inspireret af lidt industriel musik, men er klart mest sorte i deres lyd. England har med Anaal Nathrakh og Cradle to glimrende bands til at reklamere for deres genre, og ”Domine Non Es Dignus” er simpelthen en fed skive!