Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Sweden Rock 2007: Torsdag

Updated
Sweden Rock 2007: Torsdag
Thunder, Festival Stage Store forventninger, som delvist blev indfriet af et band, som har hjertet og lysten med sig på scenen. Thunder sprang ud af firserne og ind i halvfemserne med 70’er lyd à la Free og Bad Company og en sanger (Danny Bowes), der synger som en kloning af Paul Rodgers og Ronnie James Dio.

Thunder peakede for mange år siden og har herefter haft svært ved at skære de samme gode slags sange som tidligere. MEN: Dem fik vi tidligt torsdag eftermiddag. ”River of Pain”, ”Higher Ground” og ikke mindst den helt fantastiske ”Low Life In High Places”. Dét nummer er da bare indbegrebet af lækker rock. Og dé tre numre reddede Thunders præstation for mig. For pludselig gik der mundharpe og røvballe-blues i den, og det keder denne anmelder grænseløst(må være fordi du altid har haft søde, medgørlige kvindfolk i huset, der ikke giver dig... the blues - Red.).
Det afsluttende nummer, det mere end 24 minutter lange ”The Odessey”, var helt og aldeles fantastisk. Og at vi også fik en forsmag på det kommende album ”Paradise Lost” gjorde jo bare det hele endnu mere himmelsk!

Kunstner
Genre
Forfatter
Karakter
3