Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Stemmen gør det ikke alene

Updated
Bluesy hardrock fra Thunder. Her har vi så at gøre med bandet, som skrev og velspillede numre som "Love Walked In", "Low Life in High Places", "Today the World Stopped Turning", "Empty City", LLaughing on Judgement Day", "Castles in the Sand" og "River of Pain". Klassikere hver for sig. Og hamrende svære at efterfølge.

Dét åg har Thunder slæbt rundt på lige siden – ja, sgu: 1995! Siden har de gæve britter dog leveret nogle helt okay rock-album. "The Magnificent Seventh" fra 2005 var faktisk ganske fin, og nu er vi – efter et meget blueset mellemspil på "Robert Johnson's Tombstone" – så kommet til "Bang!". Og man sidder sgu tilbage med et dybt, dybt savn.

Gid de dog kunne lave en ny "Laughing on Judgement Day" eller ”Behind Closed Doors”. Men dé sange er altså skrevet. Det, som Thunder så har at bidrage med nu, er gedigen blues hardrock med vægten lagt på Danny Bowes’ fede stemme og Luke Morleys stadigvæk fremragende guitarspil. Det komme de okay langt med, men mest live. På plade savner vi altså nogle sange, der sparker lidt mere røv…

Kunstner
Titel
Bang!
Distributør
Genre
Forfatter
Karakter
2