Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Køb en god, gammel klassiker

Populær
Updated
Køb en god, gammel klassiker

Den danske thrash-classic 'Forever Entangled' fra Sacrificial kan igen erhverves uden besvær, da den nu kan købes digitalt.

Kunstner
Titel
Forever Entangled
Dato
20-09-2010
Genre

I forbindelse med vores "Hvor blev de af?"-serie er der udarbejdet et interview med et af landets rigtigt stærke thrash-metalbands. Artiklen vil finde vej til sitet inden længe, så det kunne ikke være mere passende, at bandets pladeselskab på debuten netop har meldt ud, at den sjældne skive nu kan erhverves digitalt.

Sacrificial udgav i 1993 deres debut cd 'Forever Entangled' på Trechoma Productions. CD'en satte gang i en karriere, der fik bandet på Roskilde Festival, DK-turnéer og på turné i Holland. Sacrificial slog sit navn fast, som en af bannerførerne for dansk metal i starten af halvfemserne, og blev hyldet for tekniske riffs og komplicerede kompositioner. 'Forever Entangled' fik gode anmeldelser og horn overalt, og betragtes i dag som en dansk metal-klassiker.

CD'en har været udsolgt i nærved 15 år, og det rygtes, at det er en rimeligt bekostelig affære at købe den på eBay.

Nu kan albummet fås igen, som digital download fra den originale
indspilning i mp3 og wav-formater. Sangene kan købes stykvis eller som fuldt album, og køber man det fulde album, følger den originale booklet med som PDF-fil.

Køb skiven hos DIGIDI - klik her.

Hør et nummer fra pladen herunder: