Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Lamb of God

Populær
Updated
Top 5 - Lamb of God

Jeg er bekymret for om I får lyttet nok til Lamb Of God derude. Derfor denne liste over fem favoritter. Kendere bør fnysende fortælle, hvilke de havde valgt - for der er numre til mange lister. Nye lyttere kan i hvert fald starte her. Eller bare starte!

Kunstner
Genre
Forfatter

1. Walk with me in hell ("Sacrament")

Ikke det håreste, men til gengæld et af de mest episke og velkomponerede numre. "You are no longer alone, Walk with me in hell".

2. Laid to rest ("Ashes Of The Wake")

Nok LoGs største hit, der blev brugt i filmen "Metal - a Bangers Journey" da den for alvor kom i gang. Synkoperet og tung som ind i helvede. Ærkemetal!

3. In Your Words ("Wrath")

Muligvis det nummer der når længst omkring musikalsk: I starten blaster det afsted, over det mere groovede til det helt symfoniske. Metallen er mægtig!

4. The Black Dahlia ("New American Gospel")

Fra den anden studieplade, da musikken var mere kaotisk end den er blevet. Nummeret har dog et bemærkelsesværdigt melodiøst riff.

5. As The Palaces Burn ("As The Palaces Burn")

Titelnummeret fra treeren, der på flere måder ligger midt i bandets produktion. Både nogle af undergrundselementerne fra tidligere, og så det destinkte groovende guitarriffs, som vi alle elsker og holder af!